Malin Bäckström

Förut hade jag problem med att träffa män som ville ha en seriös relation, de var antingen för unga eller helt enkelt bara ute efter tillfälliga relationer. Jag kunde inte förstå vad det berodde på och jag visste inte heller vad för slags relation jag ville ha.
Efter jag hade gått programmet “Ha en relation du vill ha” med coachning i tillägg, lärde jag mig att vara emotionellt självständig, men framför allt bygga upp självkärlek och höja mitt värde i mina egna ögon. Jag blev också medveten om att jag skickade ut blandade signaler och att jag hade med mig obearbetade saker från mina tidigare relationer.

Min förståelse för män har ökat och jag förstår mycket bättre hur man ska få en relation att hålla. Efter kursen och coachningen visste jag vad jag ville, vad som var viktigt för mig och vad jag sökte för relation. Jag nöjer mig inte längre med något sämre bara för att det är trevligt att ha en relation. Jag känner mig harmonisk.
Att få coachning med Anna har verkligen förändrat mitt liv och gjort mig till en bättre person, jag har också fått en mycket bättre kontakt och närmare relation med min son, vilket jag är väldig tacksam för. Anna är fantastisk, hon ställer de rätta frågorna och får en att se saker från olika perspektiv. Tack för ditt program Anna, det har verkligen förändrat och gjort mitt (kärleks) liv till mycket mycket bättre, tack!

user

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *