Amanda – IT branschen

Jag anlitade Anna när jag skulle byta jobb mitt i coronapandemin, situationen såg ganska hopplös ut och jag kände mig desperat och negativ.
När vi jobbade med mitt tankesätt och känslor ändrades även allt annat runt om mig. Helt plötsligt hade jag flera bra jobberbjudanden och inte nog med det så fick jag jobbet som jag var mest intresserad av. Det var framför allt min positiva inställning och självsäkerhet som var intressant för arbetsgivaren, vilket jag fick höra senare. Men det var inte bara jobbsituationen som löste sig, hon fick mig även att förlåta mina föräldrar som har aldrig funnits där för mig och vara lycklig över det jag har idag, leva i nuet och se fram emot det som kommer.
Och jag måste erkänna att jag aldrig har trott på meditation eller hypnoser men till min stora överraskning så fungerar det verkligen. Att bara kunna koppla bort allt och bli av med alla dåliga tankar är en fantastisk upplevelse.

Jag har fortfarande mycket kvar att lära mig men jag kan säga med handen på hjärtat att den här coachningen är den absolut bästa investeringen i sig själv och vägen till ett bättre och lyckligare liv. Vi träffades 5 gg.

user

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *