1-to-1 med Anna Luik
Uppnå Dina Drömmar med En Coach: Din Resa Mot Personlig Transformation

Har du någonsin känt att dina drömmar och mål verkar utom räckhåll? Att du står inför hinder som känns överväldigande? Det är här en coach kommer in i bilden som din guide och följeslagare på vägen mot framgång och personlig utveckling.

Värdet av en Coach: De mest framgångsrika människorna i världen förstår värdet av att investera i sig själva. En coach är inte bara en tränare; det är en kvalificerad partner som hjälper dig att ta konkreta steg mot att bli den bästa versionen av dig själv. Genom att arbeta med en coach öppnar du dörren till en resa av inre transformation och upptäcker din obegränsade potential.

Skräddarsydd för Dina Behov: Vår 1:1 Coaching är inte en “one size fits all”-lösning. Vi skräddarsyr varje program för att passa dina individuella behov. Vi förstår att varje person är unik och har sina egna mål och utmaningar. Antalet möten bestäms utifrån din mentala tillstånd och dina mål, för att undvika över- eller undercoaching.

Upptäck Din Styrka: Med din coach kommer du att utforska och använda dina personliga styrkor, kärnvärden och unika talanger. Du kommer att lära dig hur du kan spåra din tillväxt för att uppnå mer frihet, glädje, tid, klarhet och fokus. Genom att arbeta med din coach kommer du att stärka ditt självvärde och bygga upp ditt självförtroende.

Målinriktad Vägledning: Din coach hjälper dig att tydligt definiera dina mål och skapar en strukturerad plan för att nå dem. Med en coach som din partner kommer du att känna dig mer motiverad och ansvarig för att följa din plan och ta de nödvändiga stegen mot dina drömmar.

Inre Förändring: Coaching handlar inte bara om yttre mål. Det handlar också om inre förändring och personlig tillväxt. Din coach hjälper dig att övervinna hinder, hantera rädslor och tvivel samt utveckla en positiv självbild.

Börja Din Resa: Varför vänta? Boka ett 30 minuters kostnadsfritt strategisamtal med oss och låt oss börja din resa mot personlig transformation. Under samtalet kommer vi att identifiera de hinder som har hållit dig tillbaka, utforska lösningar som är tillgängliga för dig just nu och skapa en plan för att förbättra din situation.

Så varför vänta? Din resa mot att uppnå dina mål och transformera ditt liv börjar här och nu med en coach som din pålitliga följeslagare på vägen mot framgång och personlig utveckling.

 Kontakta Anna här: hello@annaluik.com

Omdöme
Tony Berglund
5/5

Tack vare coaching från Anna har jag lyckats bearbeta en låsning jag burit med mig i hela mitt liv och som har hindrat mig från att utveckla min fulla potential. Samtalen har dessutom hjälpt mig att utveckla en djupare förståelse för dem mentala verktyg jag kan använda för att skapa ett liv utifrån min egen önskan.

Bogdan
5/5

I decided to write a review about coaching session with Anna. After the second session, I feel inspired and motivated to take action! In a difficult time in Ukraine, being in a front-line city, it is not easy to motivate yourself. After the first session, I felt my attention shift from the outside to myself, and after the second session, I feel inspired to manifest and express myself through love and structure! I came to this thanks to well-chosen questions and Annas feeling of my condition. Im thankful for these sessions and recommend this approach for grounding your knowledge and increasing awareness in life!

Pernilla Hallerdal
5/5

Jag hade sagt upp mig från mitt jobb och letade efter en jobbcoach eftersom jag visste att jag ville göra något annat, men inte vad. Jag fick tips om Anna. Hon är så långt ifrån en vanlig jobbcoach man kan komma. Tack och lov! En traditionell jobbcoach hade inte kunna ta mig så här långt eftersom jag bar på tvivel om mig själv och rädslor som hindrade mig att komma vidare. Rädslan att misslyckas, att inte vara tillräcklig, att inte klara av. Vi träffades 10 ggr. Under coachingperioden fick jag flera aha-upplevelser, kom över hinder och fick ny energi och kreativitet. Att ha Anna vid min sida under den här perioden, när jag kände mig vilsen och osäker på min framtid, har betytt oerhört mycket för mig! Från att inte ha en aning om vad jag ville till att plötsligt komma på en affärsidé, starta eget och tro på mig själv känns helt fantastiskt! Anna är magisk!

Maral Blanco
5/5

Anna’s one-on-one sessions are hands-on personal. She customises the sessions based on my needs and explains the process clearly. Very open-minded and a great listener. She sees and reads me, my strengths and weaknesses and shares so much knowledge, energy and compassion. Her tools and techniques empowered me to improve all areas in my life. Anna helped me remove blockages and anxiety from my relationships, find my inner peace and learn to love myself. Today I feel much more calmer and I flow with myself more than ever. With Anna´s tools and unique techniques that I learned I levelled up: got a boost in finances, I bought my first apartment. More selflove led to finding my relationship, a wonderful partner whom I share so much with. I highly recommend Anna, I love her sessions.

Eva Hagnestad
5/5

Anna har under de sex veckor som vi har jobbat ihop använt sin metod där hon låter sin breda kunskap om attraktionslagen och NLP samverka på ett sätt som ger synergieffekt. Anna har en stor intuition och är lyhörd och flexibel. Under perioden så hände det saker som påverkade hela min livssituation till det bättre och det problemområde som gjorde att jag kontaktade henne blev något som med lätthet kommer att lösa sig av sig själv, utan att jag behöver lägga så stor vikt vid det. Jag kan varmt rekommendera Anna till dig som vill lite mer och vågar satsa på dig själv.

Amanda
5/5

Jag anlitade Anna när jag skulle byta jobb mitt i coronapandemin, situationen såg ganska hopplös ut och jag kände mig desperat och negativ. När vi jobbade med mitt tankesätt och känslor ändrades även allt annat runt om mig. Helt plötsligt hade jag flera bra jobberbjudanden och inte nog med det så fick jag jobbet som jag var mest intresserad av. Det var framför allt min positiva inställning och självsäkerhet som var intressant för arbetsgivaren, vilket jag fick höra senare. Men det var inte bara jobbsituationen som löste sig, hon fick mig även att förlåta mina föräldrar som har aldrig funnits där för mig och vara lycklig över det jag har idag, leva i nuet och se fram emot det som kommer. Och jag måste erkänna att jag aldrig har trott på meditation eller hypnoser men till min stora överraskning så fungerar det verkligen. Att bara kunna koppla bort allt och bli av med alla dåliga tankar är en fantastisk upplevelse. Jag har fortfarande mycket kvar att lära mig men jag kan säga med handen på hjärtat att den här coachningen är den absolut bästa investeringen i sig själv och vägen till ett bättre och lyckligare liv. Vi träffades 5 gg.

Lämna Omdöme
Strong Testimonials form submission spinner.
rating fields