Välkommen till Anna Luik Coaching och Självutveckling!

Jag är stolt över att presentera mig som ägare av Anna Luik Coaching och Självutveckling, där jag kombinerar en gedigen utbildning och över 15 års erfarenhet inom personlig utveckling och coachning för att hjälpa dig skapa meningsfulla förändringar i ditt liv. Som en diplomierad ICF-professionell coach med specialisering på maskulina och feminina energiers samspel och relationernas dynamik, har jag fördjupat min förståelse för hur dessa krafter påverkar våra liv och interaktioner.

Min resa har fört mig genom en imponerande utbildningsbakgrund, inklusive att bli en Master NLP Praktik under ledning av ingen mindre än Richard Bandler. Min expertis sträcker sig också till relationscoaching och rådgivning, vilket har möjliggjort för mig att guida och stödja ett brett spektrum av individer genom 1-1-coaching och mina onlinekurser, vilket har givit mig möjlighet att stödja och inspirera ännu fler att uppnå sina mål.

Som författare och skapare av det innovativa programmet “Ha en relation du vill ha”, har jag sammanfört mina kunskaper och insikter för att hjälpa kvinnor att skapa och upprätthålla de relationer de verkligen önskar.

Men min expertis går bortom individuell coaching och programutveckling. Jag har också varit involverad som rådgivare och coach för en nordisk scale-up som har utvecklat en patenterad AI-algoritm baserad på matematisk psykologi och neurovetenskap. Denna algoritm har nyligen lanserats för allmänheten och värderas till en betydande summa, vilket visar på min förmåga att tillämpa min kunskap inom nya och framväxande områden.

Med användningen av “neurala nätverk”-teknologi har vi banat väg för att efterlikna den mänskliga hjärnans beslutsprocess. Genom denna algoritm stödjer vi kandidater på deras resa genom att guida dem mot den lättaste motståndsvägen för att nå sina mål, identifiera källor till spänning och stress samt vägleda dem utanför deras komfortzon.

Jag ser fram emot att vara din guide på din resa mot självutveckling, ökad medvetenhet och meningsfulla förändringar. Oavsett om du söker individuell coaching, deltagande i mina program eller rådgivning, är jag här för att stötta dig.

Varmt välkommen till Anna Luik Coaching och Självutveckling!

Med vänliga hälsningar, Anna Luik