Varför är glädje så viktigt?

Varför är glädje så viktigt?

Glädje har större betydelse än att bara må bra. Glädje är också viktigt för din hälsa, livslängd, framgång och relationer.
Det är dessutom snabbaste vägen till ekonomisk frihet. Eftersom glädje ligger högst i emotionella spiralen behöver man inte jobba extra med pengarmindset utan kan koncentrera sig bara på denna vibration och låta den vara din guide. Fungerar alla gånger. Vikten av glädje förminskas ofta i en kultur som är besatt av materiell framgång, men det är svårt att köpa något som gör dig lycklig på lång sikt. Och i jagandet på materiella saker missar man det viktigaste, sitt mindset som styr dina reaktioner och handlingar och bär ansvar för din lycka.
 
Din lycka är inte bara viktig för dig, det är också viktigt för dina vänner, familj och din arbetsgivare att du känner dig glad.

1. Lyckliga människor är friskare. Lyckligare människor är mindre sjuka i genomsnittet. Dåligt humör är också dåligt för ditt immunförsvar.
Lyckliga människor är mindre benägna att drabbas av ångest, depression och schizofreni. Din fysiska och mentala hälsa är i större risk när du inte är lycklig.

2. Lyckliga människor lever längre. Flera studier tyder på att de lyckligaste människorna lever upp till 10 år längre än de som är minst lyckliga.
Eftersom lyckliga människor är friskare tenderar de också att leva längre. Känslan av glädje kan göra mer för att öka din livslängd än nästan allt annat. Det är också gratis.

3. Glada människor är mer framgångsrika. Det är värt att fråga om framgångsrika människor lyckas eftersom de är glada. Eller är de glada för att de lyckas? Det är nog lite av båda. Lyckliga människor är mer produktiva och få mera gjort eftersom de hanterar bättre stress jämfört med de olyckliga. Att känna sig glad gör att du orkar mer.

4. Lyckliga människor har starkare relationer. Vill du hellre vara med någon som är glad för det mesta eller någon som inte är det? Känsla av inrelycka kan stärka alla dina relationer, inklusive de med din partner, familj, vänner och kolleger. Tänk på de lyckligaste människor du känner. De tenderar att ha bra vänskap och intima relationer.
Olyckliga människor är ofta ensamma och har utmanande relationer med människor i sina liv.
Glada människor drar till sig andra. Vi tycker om att vara runt människor som är i ett äkta positivt känslomässigt tillstånd och vi undviker de som inte är det.

5. Glada människor är mer kreativa. Ett lyckligt sinne är mer öppet för nya idéer och koncept. En lycklig person är mer benägen att ha användbara kreativa idéer än någon som är olycklig.

Om du kämpar för att hitta en lösning till ett problem, sätt dig själv i ett glatt tillstånd först. Du kommer att vara mycket mera benägen att hitta de svar du behöver. Från högre mentala vibrationer matchar du med högre idéer. Med det är du som måste lyfta dig mentalt för att få tillgång till bra tankar och idéer. För det finns givetvis hjälp och olika nlp tekniker.

Vi skjuter ofta upp lyckan för ett senare datum. Vi bestämmer oss för att vi ska bli lyckliga när vi är klara med sina projekt, köper ett hus, sparar en viss summa pengar eller hittar vår drömperson. Det här är ett misstag. För det fungerar tvärtom. Man hittar och skapar lycka från dessa premisser man har framför sig, man lär sig gilla det man har genuint, och då, ja då, kommer allt annat som är menat för dig och fördubblar din glädje. Man får vad man ÄR.

Att vara olycklig skadar dig själv och alla andra i ditt liv. Att vara lycklig är ditt ansvar, särskilt om Du vill förändra världen. Gör dig själv och alla andra i ditt liv en enorm tjänst och gör din lycka till en prioritet!

Måste säga att från ”älskad” till ” bekväm” går tjejerna över frivilligt, eftersom de tror att vara ”bekväm” för honom är lika med ”han lämnar mig aldrig”. Detta är en illusion. Det är just ”bekväma ” kvinnor som lämnas och män försöker och vill bli sitt bästa med kvinnor som är ”älskade”.

Så man kan ju undra vilka egenskaper har ”älskade” kvinnor?

Den absolut viktigaste är att hon älskar sig själv och hon använder inte sin gubbe för att rättfärdiga sina egna brister, rädslor eller blunda för sitt eget ansvar. Hon har ett självvärde, hon kompromissar inte med sina värderingar och hon har en standard.
Hon är inte rädd att vara ensam, hon BEHÖVER inte ha en man i sitt liv, men hon VILL ha honom. (Dessutom gillar hon motsatta kön, det är en förutsättning. Om du tycker att motsatta kön är ”idioter” kommer attraktionslagen presentera just för dig bara ”idioter” tills du ändrar på din fokus.)

Att vilja och behöva är 2 mycket olika saker. När du behöver är du beroende och kan inte tillföra så mycket själv då du är fokuserad på bara vad du kan få, du kommer så småningom förvandlas till ”behövande- needy” person och hela ditt beteende kommer ha utgångspunkt: ”jag behöver få…”.
Allt du kommer att göra, tom när du tror att du gör något för dig själv, förvandlas till görandet för någon annan.
Tex du tränar: För att hålla dig frisk och njuta av livet eller av rädsla att bli tjock, oattraktiv och ensam?
Du gör dig fin för dig själv så ofta som möjligt för det höjer ditt humör och självkänsla eller bara för att få reaktion, komplimanger, bli sedd osv
Du städar hemma för att du gillar ditt hem och trivs när det är rent eller för att få plus poäng och visa hur “duktig” du är?
Du gör tjänster och köper presenter för att få acceptans och passa in eller för att ge glädje och lyfta ovillkorligt, som till en hemlös?
Eller du gör inget överhuvudtaget för dig själv men hoppas att få det bästa av livet.

”Jag behöver” utgångspunkt tyder på brist inombords och vid brist inombords ser man bara brister hos andra. Man nöjer sig med det minsta pga rädsla och sin egen tro att man inte kan få det bättre. Dessutom drar man till sig partners med samma problem och 2 ”behövande” i relationen förvandlas snabbt till en mardröm.
När personen jobbar på sin självkänsla ändras allt, tom människor som man drar in till sitt liv presenterar sig annorlunda.

Ödmjukhet och tacksamhet utvecklas vid sidan om med ökad självkänsla. Det så du vet att du går åt rätt håll.
Självkänsla har inte så mycket att göra med vad du har eller inte har gått genom i livet. Det är din attityd gentemot händelser som spelar roll.
 
 
Anna Luik

Success coach, Self Esteem coach and teacher in Law of Attraction. Min metod är en blandning av alla mina styrkor. Jag blandar NLP, LOA, neurovetenskap, filosofi, teologi, psykologi och kvantfysik.

Share this post