Klara (2 småbarnsmamma- och entreprenör )

Min relation jag är i nu blev tjafsig, gnällig och tjatig och vi hade det väldigt jobbigt tillsammans. Det var ilska och bråk jämt å ständigt och jag tänkte ofta på att avsluta min relation. Dessutom hamnade jag i konstiga situationer. Vi hade problem med att komma nära, öppna upp oss för varandra och jag vågade inte öppna mitt hjärta.
Med Annas coachning så vågade jag och öppnade mitt hjärta, min sårbarhet, vilket ledde till den där nära kärleken jag så gärna ville ha men flydde ifrån och stängde mig ifrån hela tiden. Att skifta läget gjorde enorm skillnad.
Sedan jag gick kursen ”Ha en relation du vill ha ” och coaching med Anna, kunde jag övervinna mina rädslor och ge och ta kärlek…vara kärleksfull…
Jag och min kille kommer överens med varandra, och jag känner mig bättre i hjärta å själ. Jag känner mig lugnare, gladare och jag har en djupare förståelse för mig själv… speciellt i situationer som när jag och min kille hamnar i en diskussion.
Det var väldigt användbart att jag lärde mig/kan nu möta män i deras känslovärld. Att lära mig mer om mig själv! Att jag stärkte min egen känslovärld och blev snällare med mig själv. Jag och min kille pratar lättare och bättre med varandra!
Att få coaching med Anna Luik var en otrolig resa inifrån och ut…den var spännande, läskig, jobbig, magisk och wowig och pirrig och intressant resa! Det var som ett djupdyk i ditt inre och komma upp till ytan som en gladare och kärleksfullare person!
Tack Anna Luik för coachingen och ditt program för att jag öppnade mitt hjärta och släppte på de spänningar som finns och att jag och min sambo är mer härliga och vänliga och kärleksfulla med varandra!

user

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *