Dolly. Entreprenör

Jag hade problem med mina tankar som gav mig ångestkänslor som var svåra att hantera utifrån det liv jag levde och jag visste inte hur jag skulle hantera allt detta.
Ångesten ökade och jag mådde sämre och sämre I min roll som mamma, vän och i mitt förhållande. Jag försvann mer och mer, hade inget att se framemot och levde mitt liv efter alla andras värderingar och viljor.
Sedan jag gick programmet ”Ha en relation du vill ha” och fick coaching med Anna lärde jag mig att hantera mina tankar och känslor.
Det har tagit mig två år att arbeta med mig själv och idag har jag nått underbara resultat som: vågat ta mig från ett giftigt äktenskap, lärt mig att ta hand om mig själv- jag har självkärlek något som jag inte haft innan, bara det är en magisk känsla.

Jag har genom denna kurs lärt mig hur det motsatta könet fungerar och på riktigt, tack vare den har jag idag en relation som jag känner mig trygg i och stark. Jag känner mig som en gudinna. Och jag vet att andra också vill och kan känna så. Jag är så tacksam för denna kurs och det viktigaste med kursen är mina fantastiska coachning samtal med Anna.

user