SOS för relationen
S.O.S för relationen. Omfamna Din Feminina Kraft.

Videokursens format: Platsoberoende- onlinekurs med 5 lektioner. Längd ca 5 timmar. Du får tillgång till den direkt efter betalningen och jobbar med materialet i egen takt. Tillgång till kursen i 2år.

Din investering: 1 649 SEK

Beskrivning

Vill du få tillbaka honom och rädda ditt förhållande? Det kan hända snabbare än du tror. För att förstå varför han drar sig undan och hur du kan stoppa det, börjar vi med att identifiera de underliggande orsakerna.

Denna kurs är för dig oavsett om du precis har träffat någon, om ni är i en seriös fas, eller om du har varit gift i flera år och känner att avståndet mellan er växer. Genom att förstå vad som händer och varför, kommer du att bli förvånad över hur enkelt det kan vara att använda de steg-för-steg-verktyg vi ger dig för att förbättra ditt förhållande.

Kursinnehåll
Session 1: Förstå varför han drar sig undan. Identifiera de underliggande orsakerna till hans avståndstagande. Lär dig grunderna för att stoppa detta beteende, oavsett din situation.
Session 2: Åtgärda skadan. Upptäck vilka beteenden du behöver sluta med för att vända på situationen snabbt.
Session 3: Ta emot kärlek. Få specifika verktyg för att ta emot kärlek på ett sätt som får honom att vilja ge dig mer.

Session 4: Använd dina känslor för att skapa närhet. Förstå hur du kan använda dina känslor för att dra honom närmare. Bryt depressionscykeln av ilska, rädsla, och skuld med praktiska verktyg.

Session 5: Älska dig själv först. Lär dig att prioritera din egenkärlek så att han kommer att göra allt för att vara nära dig.
Praktisk Information

Den här kursen handlar inte bara om teoretisk kunskap, utan om praktiskt känsloarbete och övningar. Utan övning kommer inget att förändras.
Du måste vara redo att utföra det arbete som krävs för att uppnå verklig förändring i ditt förhållande.

För att lyckas måste du förstå och omfamna din feminina kraft. Det handlar om att sätta gränser och att arbeta med dina känslor på ett sätt som skapar närhet och förståelse mellan dig och din partner.

Hur börjar man?

1-  För att börja utbildningen måste du först köpa kursen och betala genom att klicka på knappen "KÖP" och följa anvisningarna.

2- Efter att du har betalat för kursen på webbsidan kommer du att få ett e-postmeddelande med åtkomst till videoutbildningen i form av en länk och ett lösenord (se till att kontrollera din skräppostmapp).

3- Lyssna eller titta på onlinekursen (det skadar inte att lyssna på det flera gånger), öva på övningar och tekniker. Implementera och få resultat!

Lämna Omdöme
Strong Testimonials form submission spinner.
rating fields