Läk dig från uppbrott och svek

Videokursens format: Platsoberoende online kurs med 12 lektioner. Tillhörande uppgifter, reflektionsfrågor, övningar, tricks, 3 kraftfulla tekniker som i kombination med informationen från kursen, hjälper dig att uppnå dina mål som att tämja din känslomässig smärta och ta tillbaka kontrollen över dina känslor. Du har tillgång till kursen i 6 månader. 

Längd:: ca 1t 30m.

Om du har några frågor om implementeringen av tekniker, övningar eller meditationer från videokursen, kontakta mig via akademi@annaluik.com

Din investering 1500 sek

Beskrivning

Fokusera på läkningen när du behöver läkas och undvik att fastna i rutiner som gör att du känner smärtan om och om igen!

Kursen kommer ge dig verktyg och möjlighet att “detoxa” dig från dina förra relationer, de som påverkat dig negativt, spökar fortfarande i sinnet, tar din energi och resurser och stoppar dig från att känna sig fullt lycklig.

Människor har en tendens att fastna i sin ilska och smärta efter att de har sårats.
Ett område som kan göra det svårt att släppa taget om det förflutna är missförståndet om vad förlåtelse är. Folk tror ofta att förlåtelse frikänner den andra personen från allt som hände. Du kommer att upptäcka att så är inte fallet.

Strategier och övningar som är inkluderade i kursen kommer att frigöra dig från det förflutna, hjälpa dig att känna igen din personliga makt, vårda dig själv, ändra dina tankar, och upptäcka hur man hanterar sina känslor.

För vem är kursen
Fördelar
Videokursens Program

Modul 1:
Varför är det så svårt att släppa taget, Förstå vad som händer känslomässigt, Förstå vad som händer fysiskt, Förstå vad som händer mentalt.

Modul 2:
Vad är inte förlåtelse, Vad är förlåtelse.

Modul 3:
Strategier, Inse hur kraftfull du är, Omprogrammera ditt undermedvetna, Tänk dig till friheten, Tämja din smärta, Ändra beteende.

Modul Extra:
Tekniker/meditationer: Konfliktlösning, Sårad hjärta, Avkodning.

Förhandsvisning
Hur börjar man?

1-  För att börja utbildningen måste du först köpa kursen och betala genom att klicka på knappen "KÖP" och följa anvisningarna.

2- Efter att du har betalat för kursen på webbsidan kommer du att få ett e-postmeddelande med åtkomst till videoutbildningen i form av en länk och ett lösenord (se till att kontrollera din skräppostmapp).

3- Lyssna eller titta på onlinekursen (det skadar inte att lyssna på det flera gånger), öva på övningar och tekniker. Implementera och få resultat!

Omdöme
Nina Dahlgren
5/5
En fantastisk kurs, tusen tack Anna för din underbara kurs Kärleksdetox. Du förklarar så bra och tydligt i dina filmer och dina övningar är fantastiska. Här finns mycket lärdom att ta till sig på ett enkelt och väl beskrivet sätt. För mig passade det fantastiskt bra att det var en liten film med i varje modul och avsnitt, det blev så mycket enklare för min hjärna att sortera ut all information. Jag uppskattade även att få förklaringen på vad det egentligen är som händer i hjärnan då man känner sorg. Dina övningar är enkla och bra formulerade, lätta att göra och förstå men går ändå in på djupet och jag fick chansen att kunna bearbeta mycket av min sorg på ett fint sätt. Att övningarna går att ladda ner och spara är ju bara ett plus. Tycker även att det är bra att kursen finns kvar i 6 månader, så att man kan gå tillbaka och lyssna flera gånger. Underbart att få ta del av kursen i min egen takt. Tusen tack även för de tre meditationer som du har i slutet av kursen, jösses vilken härlig upplevelse. Stort tack verkligen för denna underbara och lärorika kurs, som gett mig så mycket.

Mvh Nina 

Lämna Omdöme
Strong Testimonials form submission spinner.
rating fields