En resa mot Autenticitet- Lås upp ditt äkta och nya DIG

Videokursens format: Platsoberoende-onlinekurs med 49 lektioner och tillhörande 68-dagars dagbok som tar dig på en upptäcktsresa om dig själv och din autenticitet + 1exklusiv 1:1 coachning session.

Att lära sig att leva sitt liv på ett autentiskt sätt är en process. Den här kursen tar dig genom denna process som kommer att resultera i nyvunnen självmedvetenhet, självförtroende och modet att skapa ett liv som verkligen gör dig lycklig.

Din investering med coaching: 2 300 SEK

Din investering utan coaching: 1 500 SEK

Beskrivning

Du hittar verktyg, tekniker och strategier för att göra din resa till en framgång. Kursen innehåller lektioner med en mängd olika reflektioner, övningar och meditationer för att guida dig genom denna spännande resa till autenticitet.

Din resa börjar med att lära känna vem du verkligen är. Förtydliga dina övertygelser och värderingar. Upptäck dina sanna passioner. Utveckla en sund självuppfattning. Vägen fortsätter med beprövade tekniker som hjälper dig att acceptera och älska personen du hittar inombords.
Upptäck ditt livsyfte, bestäm dina prioriteringar i livet och börja använda din nya självkännedom i nästa del av din livsresa.  
Gör dig fri från andras förväntningar. Skapa en övertygande framtid som du känner dig entusiastisk över och kan leva som ny, äkta, autentiska du!

För vem är kursen:
Det finns inga förkunskaper för denna kurs. Kursen är öppet för alla män och kvinnor som vill öka sin tillfredsställelse i livet genom att lära sig att vara autentiska. 
Kursen är för de som vill kunna vara sig själva runt andra, öka sin självkänsla, bygga upp sitt självförtroende och leva sitt liv efter sina egna livsprioriteringar i stället för någon annans. 

Din framgång i den här kursen beror på din vilja att vidta åtgärder och tiden du kommer lägga på föreslagna självreflektioner och övningar tillhörande kursen. 

Fördelar
Videokursens Program
Modul 1: Känn dig själv: Självmedvetenhet, Vem är du? Vem vill du bli?
Modul 2: Bygg upp dig själv: Självkänsla, Inrekritiker, Tro på Dig.
Modul 3: Hitta ditt syfte: Därför ska du hitta ditt syfte, Processen.
Modul 4: Begränsade tron: Vad är det som håller dig tillbaka? 5 klassiska begränsade tro.
Modul 5: Spirituell coaching: Själens perspektiv.
Hur börjar man?

1-  För att börja utbildningen måste du först köpa kursen och betala genom att klicka på knappen "KÖP" och följa anvisningarna.

2- Efter att du har betalat för kursen på webbsidan kommer du att få ett e-postmeddelande med åtkomst till videoutbildningen i form av en länk och ett lösenord (se till att kontrollera din skräppostmapp).

3- Lyssna eller titta på onlinekursen (det skadar inte att lyssna på det flera gånger), öva på övningar och tekniker. Implementera och få resultat!

Lämna Omdöme
Strong Testimonials form submission spinner.
rating fields