Webinar för män ”Vad vill kvinnor?”
Webinar för män ”Vad vill kvinnor?”

Videokursens format: du får tillgång till detta webinar under en period av 3 månader, som du kan titta på var som helst och när som helst.

Längd: ca 1t 15m. 

För vem: För alla män som vill vara i ett förhållande med en kvinna. Oavsett om du är singel eller är redan i ett förhållande, kommer du lära en del nya och nyttiga saker om kvinnor.

Din investering: 849 SEK

Beskrivning
Informationen är baserad på studier, psykologisk forskning och min coaching erfarenhet, jag kommer dela med mig intressant fakta som kommer hjälpa män att förstå sina kvinnor bättre, vilket kommer leda till mindre konflikter, mera intimitet och bättre relationer.

Om du är singel eller upplever att kvinnor inte gillar dig, kommer detta webinar att hjälpa dig och du får råd om vad du kan göra för att förbättra saken.
Om du är i ett förhållande och upplever mycket bråk och lite sex, kan detta webinar rädda ditt förhållande och förhindra annars oundvikliga besöket till parterapeut eller eventuell skilsmässa.
Fördelar
Videokursens Program
Del 1: Vad vill kvinnor?
Del 2: Kvinnor och rädsla.
Del 3: Mannens syfte.
Extra lektioner: ”Sinnets hemligheter ”
Hit ingår en serie med minilektioner om ditt sinne, hjärna och psyke, ett måste för att förstå sig själv bättre.

Om du har några frågor kontakta mig via akademi@annaluik.com
Förhandsvisning
Hur börjar man?

1-  För att börja utbildningen måste du först köpa kursen och betala genom att klicka på knappen "KÖP" och följa anvisningarna.

2- Efter att du har betalat för kursen på webbsidan kommer du att få ett e-postmeddelande med åtkomst till videoutbildningen i form av en länk och ett lösenord (se till att kontrollera din skräppostmapp).

3- Lyssna eller titta på onlinekursen (det skadar inte att lyssna på det flera gånger), öva på övningar och tekniker. Implementera och få resultat!

Lämna Omdöme
Strong Testimonials form submission spinner.
rating fields