Gudinnas Mindset:
"Ha en relation du vill ha"

Anna Luik ICT coaching
Spela video om Anna Luik ICT coaching

Level 1: Du

Utforska kraften i ditt inre jag med denna kurs som täcker allt från vetenskapen om personlighet till djupet av dina känslor. Upptäck hur kemiska processer formar kärlekens dynamik och hur familjerelationer påverkar ditt kärleksliv.
Dyk sedan ned i dina emotionella mönster, utforska självuppgivelse och upptäck din “kärleksmagnet”. Förstå skillnaden mellan att vilja ha och behöva en partner, och hur detta påverkar din lycka.
Bygg en stabil grund med insikter om självkärlekens betydelse och hur du kan välja relationer som uppfyller dina behov snarare än att bara bli vald.

Slutligen, konfrontera de sätt du omedvetet kan sabotera ditt kärleksliv. Lär dig att skilja mellan oavsiktliga misstag och upprepade mönster, övervinna självkritik, och hur du kan omfamna din feminina essens för att skapa positiva förändringar genom lagen om orsak och verkan.
Varje lektion är utformad för att ge dig kraftfulla insikter och praktiska verktyg för personlig tillväxt och förbättrade relationer. Bli redo att förvandla ditt sinne, dina känslor och ditt kärleksliv.

Level 2: Han

Välkommen till nästa nivå av din kärleksresa där vi fördjupar oss i hjärtat av sann anslutning.

Transformera din relation genom att höja din empati och förståelse för din man. Lyssna inte bara på hans ord utan dyk djupt in i hans känslor genom att odla din emotionella intelligens, så du kan undvika de vanligaste misstag kvinnor gör i relationer.
Istället lär dig att förstå hans perspektiv så du kan skapa en meningsfull anslutning. Utforska hans rädslor, lär dig läsa mellan raderna och ta reda på hans kärleksspråk.
Du kommer också lära dig hur en man fungerar under stressen, vad du kan göra och vad du absolut inte ska göra, särskilt när han säger att han behöver ”paus, tid för sig själv, tänka, eller att han inte vill ha en relation överhuvudtaget” och när du själv ska lämna en relation.

level 3: Handling

Efter att ha lagt grunden i Level 1 och fördjupat förståelsen i Level 2, tar vi nu det aktiva steget mot en lycklig relation. Teoretisk kunskap räcker inte – verklig förändring kräver praktik.
Guidade övningar hjälper dig att sätta klara mål för din kärleksrelation, och valet av partner blir en medveten process. Level 3 är en aktiv tillämpning av dina lärdomar. Vi fortsätter att utforska hans beteende och emotionella värld samt strategier för att stärka dialogen och undvika destruktiva mönster.
Behärska dejtingsspelet och skapa meningsfulla kopplingar. Upptäck Gudinnas mindset, bli hälsosamt självisk och skilj ut dig själv för mannen. Utforska generositetens hemlighet för att lyfta din relation. Slutligen, granska testfaserna i relationer – vad de innebär, när de är lämpliga och rätt tid för intima stunder.

Level 4: I Relationen

Välkommen till Level 4, den sista etappen på er kärleksresa. Oavsett om ni delat den i ett år eller tio, fokuserar Level 4 på att behålla och stärka er koppling.
Här ligger fokus på djupare kommunikation med öppenhet och ärlighet, vilket skapar en grund för långvarig kärlek och lycka.
Börja med att klargöra feminin och maskulin energi samt hur dessa påverkar er relation. Utforska vad som krävs för att mannen ska öppna upp för kärlek och lär er att släppa kontrollen för ett verkligt partnerskap. Undersök om du överfunktionerar i relationen och hur det påverkar mannens energi.
Skapa en balans av energier för att generera passion och sexuell attraktion. Gör medvetna val och lär känna din man djupare genom att byta ut falska övertygelser och bedömningar. Upptäck kraften i att prata genom dina känslor – nyckeln till en lycklig relation.

VAD VÅRA KUNDER SÄGER

Anna's coaching förvandlade min problemtyngda relation, främjande kärlek, förståelse och glädje.

Klara

Entreprenr

Kursen gav insikter, verktyg för hälsosam relation. Starkt rekommenderad, tack Anna!

Helena

VD

Positivt program för förändringar i arbetsliv, privatliv och välmående. Tack, Anna!

Rita

IT branschen

Från ångest till självkärlek, stark relation. Tacksam för Anna's coaching.

Dolly

Entreprenör

Självkärlek, klarhet i relation, ökad förståelse för män.
Tack, Anna!

Malin

VD - assistent

Fråga mig