Gudinnas Mindset: "Ha en relation du vill ha"

Hej och välkommen!

Är du intresserad av att skapa starka och hållbara relationer med män? Kanske har du känt dig frustrerad över att inte riktigt förstå hur män tänker och vad de värdesätter i en relation? Om så är fallet, så är du på rätt plats.

Jag vill välkomna dig till “Gudinnas Mindset: Ha en relation du vill ha” – en unik resa mot att förstå män på en djupare nivå och skapa långvariga, passionerade och tillfredsställande relationer.

Ett hälsosamt kärleksliv är en källa till glädje och energi som påverkar alla aspekter av ditt liv. Genom att ta detta mentala steg kommer du inte bara att transformera din relation till män, utan även skapa positiva förändringar i andra delar av din värld. Jag är Anna Luik, en passionerad relationsexpert med fokus på att hjälpa kvinnor att förstå män och skapa meningsfulla och kärleksfulla partnerskap.

Jag, Anna Luik, en passionerad relationsexpert med fokus på att hjälpa kvinnor att förstå män och skapa meningsfulla och kärleksfulla partnerskap, erbjuder följande:

• Insiktsfull Expertis: Genom åren har jag fördjupat mig i mannens beteendevetenskap och utvecklat en unik förmåga att förstå och tolka vad män verkligen vill och behöver i sina relationer. Jag har hjälpt otaliga kvinnor att få insikter i mannens tankeprocesser och känslomässiga värld, och jag är här för att guida dig på samma resa.

• Målmedveten Coachning: Min specialiserade kurs och privat coaching-samtal är utformade för att ge dig de verktyg och insikter du behöver för att skapa en nära och givande relation med en man. Vi kommer att utforska hur du kan kommunicera effektivt, bygga förtroende och skapa en djupare förståelse för varandra.

• Skräddarsydda Strategier: Varje kvinna och varje relation är unik. Jag kommer att arbeta med dig för att utforma skräddarsydda strategier som är anpassade till dina mål och din situation. Min coaching är inte bara en enkel lösning; det är en meningsfull och hållbar förändring som kommer att påverka ditt förhållande positivt på lång sikt.

För vem är det


Min coaching är avsedd för kvinnor som vill förstå män på djupet och bygga meningsfulla, hälsosamma och långvariga relationer. Oavsett om du är i ett befintligt förhållande eller söker en partner, kommer min expertis att vägleda dig genom processen att skapa en starkare och mer givande kärleksrelation.
Detta är inte för den som vill snabba resultat utan ansträngning. En lycklig relation kräver engagemang, tid och investering, så om du känner att du är redo att satsa på ditt kärleksliv och din välmående är du välkommen till detta program.

Om kursen 


Denna kurs sträcker sig över ca. 3 månader och ger dig djupgående insikter och konkreta verktyg för att ta ditt kärleksliv till nya höjder:

Omfattande Online Kurs 

Du får tillgång till 78 videolektioner indelade i 4 moduler. Detta material är din guide till en lycklig, långvarig och passionerad relation med en maskulin partner. Och du har tillgång till detta material i hela 3 år.

Personliga 1:1 Samtal

Under kursens gång får du 4 transformativa personliga samtal online, anpassade efter dina behov och önskemål. Dessa samtal är för dig, din utveckling och dina framsteg.

Kontinuerlig Support 

Över 3 månader erbjuder jag mailrådgivning och coaching. Oavsett om du behöver råd om kursen, vill dela tankar eller få feedback, kommer jag att vara där för att vägleda dig på din resa.

Modul 1: Upptäck Dig Själv

Vi startar med grunden för alla relationer – dig själv. Din självkänsla är nyckeln till en lycklig relation. Genom denna modul kommer du att lära känna dig på nytt och bygga en stark grund för en framgångsrik kärleksrelation. Att älska dig själv är grunden för att kunna älska och förstå andra.

Modul 2: Förstå Männens Värld

I denna modul tar jag dig in i mannens emotionella värld. Du kommer att se på saker från hans perspektiv och förstå vad som verkligen driver honom. Du kommer att lära dig att skapa en stark emotionell kontakt och ta reda på varför män ibland verkar stänga av. Genom att förstå honom kommer du att bygga en djupare och mer kärleksfull relation.

Modul 3: Handling för Resultat

Här får du de verktyg du behöver för att närma dig dina kärleksmål. Genom att utforska vad du vill i din relation och förstå dynamiken mellan det maskulina och det feminina, kommer du att sätta en positiv ton för dina nuvarande och kommande relationer.

Modul 4: Bygg En Stark Relation

Att bara få en man ger inga garantier till att relationen blir lycklig.
I den sista modulen lär du dig att skapa en lycklig relation där båda parter känner sig nöjda. Du kommer att fördjupa dig i kommunikationens värld och lära dig att aktivera din mans hjärna och hjärta för en djupare förståelse. Du kommer också ta reda på vad som behövs för att hålla en förhållande levande och lycklig.

Hur Du Kommer Igång


För att komma igång och lära dig mer om hur min coaching kan hjälpa dig, bjuder jag in dig till en 30 min kostnadsfri konsultationssession. Under samtalet kommer vi att diskutera dina mål och utmaningar, och du kommer att få en smak av hur min expertis kan göra en skillnad i ditt liv.
Om du är redo att skapa meningsfulla relationer och utveckla en djupare förståelse för män, är det dags att agera.

Investering i Ditt Kärleksliv:
12 898 sek (program med 4 coaching samtal) 3 månader
18 898 sek (program med 8 coaching samtal) 6 månader

Kontakta mig idag för att boka din kostnadsfria konsultation och ta det första steget mot att skapa de relationer du förtjänar.

Boka en 30-minuters kostnadsfri informationssamtal genom att kontakta mig på hello@annaluik.com
 
Varmt välkommen till din resa mot djupare förståelse och kärlek!
Omdöme
Klara
5/5

Min relation jag är i nu blev tjafsig, gnällig och tjatig och vi hade det väldigt jobbigt tillsammans. Det var ilska och bråk jämt å ständigt och jag tänkte ofta på att avsluta min relation. Dessutom hamnade jag i konstiga situationer. Vi hade problem med att komma nära, öppna upp oss för varandra och jag vågade inte öppna mitt hjärta.
Med Annas coachning så vågade jag och öppnade mitt hjärta, min sårbarhet, vilket ledde till den där nära kärleken jag så gärna ville ha men flydde ifrån och stängde mig ifrån hela tiden. Att skifta läget gjorde enorm skillnad.
Sedan jag gick kursen ”Ha en relation du vill ha ” och coaching med Anna, kunde jag övervinna mina rädslor och ge och ta kärlek…vara kärleksfull…
Jag och min kille kommer överens med varandra, och jag känner mig bättre i hjärta å själ. Jag känner mig lugnare, gladare och jag har en djupare förståelse för mig själv… speciellt i situationer som när jag och min kille hamnar i en diskussion.
Det var väldigt användbart att jag lärde mig/kan nu möta män i deras känslovärld. Att lära mig mer om mig själv! Att jag stärkte min egen känslovärld och blev snällare med mig själv. Jag och min kille pratar lättare och bättre med varandra!
Att få coaching med Anna Luik var en otrolig resa inifrån och ut…den var spännande, läskig, jobbig, magisk och wowig och pirrig och intressant resa! Det var som ett djupdyk i ditt inre och komma upp till ytan som en gladare och kärleksfullare person!
Tack Anna Luik för coachingen och ditt program för att jag öppnade mitt hjärta och släppte på de spänningar som finns och att jag och min sambo är mer härliga och vänliga och kärleksfulla med varandra!

Helena
5/5

Medveten om att jag hade ett bagage av ambivalent otrygg anknytning, dels från min barndom men också från mitt första äktenskap där detta förstärktes, sökte jag någon som kunde hjälpa mig när jag nu 20 år efter min skilsmässa, träffat mannen som jag ville dela resten av mitt liv med. Jag ville inte komma tillbaka till mönster av för mycket anpassning eller ge upp mig själv. Jag ville också bejaka min feminina sida mer. I kursen ”Ha en relation du vill ha” fick jag möjlighet att bättre se vem jag är och hur ett förhållande påverkar mig. Det gav mig insikter och verktyg att behålla mina gränser och integritet men också förstå honom bättre och hur han fungerar. Anna har guidat mig igenom flera lager av igenkänning och hur jag kan agera för att få det jag vill ha i ett förhållande. Jag kan med det starkaste rekommendera Anna och denna kurs. Jag vet också att färdighet kommer med träning så om jag tappar bort mig någon gång kan jag alltid komma tillbaka till kursen då den är tillgänglig i 3 år. Ett stort tack Anna!

Rita
5/5

Förr upplevde jag svårigheter i vissa situationer i relationer både på jobbet och i privata livet, jag hanterade situationer från en negativ grund, detta ledde till en ond spiral som var svår att ta sig ur och påverkade mitt liv negativt.
Efter att jag gick programmet ”Ha en relation du vill ha” med fantastisk coachning av Anna började saker förändras.
Mitt nya positiva tankesätt har resulterat till önskvärda förändringar i både mitt arbetsliv (jag fick befordran), privatliv (på och av förhållande stabiliserades) och mitt välmående (jag är mycket gladare). Jag mår bra och ser saker på ett annat sätt!
Kursmaterialet, meditationer och övningarna gav flera AHAupplevelse, förändrade mitt tankesätt och sätt att reagera på vissa situationer. Och jag har med mig nya kunskapen dagligen och gör mig påmind om det.
Samtalen med Anna, kursprogrammet, var något jag såg fram emot varje vecka!
Tack Anna Luik för coachningen och ditt program, det är något jag kommer att ha med mig livet ut och en bättre investering i sig själv finns inte!

Dolly
5/5

Jag hade problem med mina tankar som gav mig ångestkänslor som var svåra att hantera utifrån det liv jag levde och jag visste inte hur jag skulle hantera allt detta.
Ångesten ökade och jag mådde sämre och sämre I min roll som mamma, vän och i mitt förhållande. Jag försvann mer och mer, hade inget att se framemot och levde mitt liv efter alla andras värderingar och viljor.
Sedan jag gick programmet ”Ha en relation du vill ha” och fick coaching med Anna lärde jag mig att hantera mina tankar och känslor.
Det har tagit mig två år att arbeta med mig själv och idag har jag nått underbara resultat som: vågat ta mig från ett giftigt äktenskap, lärt mig att ta hand om mig själv- jag har självkärlek något som jag inte haft innan, bara det är en magisk känsla.

Jag har genom denna kurs lärt mig hur det motsatta könet fungerar och på riktigt, tack vare den har jag idag en relation som jag känner mig trygg i och stark. Jag känner mig som en gudinna. Och jag vet att andra också vill och kan känna så. Jag är så tacksam för denna kurs och det viktigaste med kursen är mina fantastiska coachning samtal med Anna.

Malin Bäckström
5/5

Förut hade jag problem med att träffa män som ville ha en seriös relation, de var antingen för unga eller helt enkelt bara ute efter tillfälliga relationer. Jag kunde inte förstå vad det berodde på och jag visste inte heller vad för slags relation jag ville ha.
Efter jag hade gått programmet “Ha en relation du vill ha” med coachning i tillägg, lärde jag mig att vara emotionellt självständig, men framför allt bygga upp självkärlek och höja mitt värde i mina egna ögon. Jag blev också medveten om att jag skickade ut blandade signaler och att jag hade med mig obearbetade saker från mina tidigare relationer.

Min förståelse för män har ökat och jag förstår mycket bättre hur man ska få en relation att hålla. Efter kursen och coachningen visste jag vad jag ville, vad som var viktigt för mig och vad jag sökte för relation. Jag nöjer mig inte längre med något sämre bara för att det är trevligt att ha en relation. Jag känner mig harmonisk.
Att få coachning med Anna har verkligen förändrat mitt liv och gjort mig till en bättre person, jag har också fått en mycket bättre kontakt och närmare relation med min son, vilket jag är väldig tacksam för. Anna är fantastisk, hon ställer de rätta frågorna och får en att se saker från olika perspektiv. Tack för ditt program Anna, det har verkligen förändrat och gjort mitt (kärleks) liv till mycket mycket bättre, tack!

Maral Blanco
5/5

Anna’s one-on-one sessions are hands-on personal. She customises the sessions based on my needs and explains the process clearly. Very open-minded and a great listener. She sees and reads me, my strengths and weaknesses and shares so much knowledge, energy and compassion. Her tools and techniques empowered me to improve all areas in my life. Anna helped me remove blockages and anxiety from my relationships, find my inner peace and learn to love myself. Today I feel much more calmer and I flow with myself more than ever. With Anna´s tools and unique techniques that I learned I levelled up: got a boost in finances, I bought my first apartment. More selflove led to finding my relationship, a wonderful partner whom I share so much with. I highly recommend Anna, I love her sessions.

Lämna Omdöme
Strong Testimonials form submission spinner.
rating fields